Alex Delea, despre banii încasați ca învingător la ”Survivor România 2022”. ”Este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine”

07.06.2022, 15:15
Alex Delea, despre banii încasați ca învingător la ”Survivor România 2022”. ”Este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine”
Alex Delea, despre banii încasați ca învingător la ”Survivor România 2022”. ”Este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine”

Alex Delea, cel care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a vobit despre banii pe care i-a primit ca încingător în competiția desfășurată în Republica Dominicană. ”Este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine”, a declarat Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România 2022”.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea, despre banii încasați ca învingător la ”Survivor România 2022”.   ”Suma aceasta dacă o câştigi în felul în care a fost câştigată, după atâtea luni de chin şi de tot ce s-a întâmplat acolo, te face să preţuieşti lucrurile foarte mult”

Alex Delea a vorbit despre experiența ”Survivor România” într-un interviu pentru click.ro. ”În momentul de faţă, mă simt împlinit. E o bucurie atât de mare, încă încerc să realizez că sunt câştigătorul Survivor 2022, pentru că era competiţia mea favorită. Să ştiu că eu sunt acum cel care a câştigat este greu de explicat în cuvinte pentru că este o senzaţie aparte, e ceva unic, e o experienţă, o dată în viaţă poţi să treci prin aşa ceva. Să ieşi cu premiul cel mare din toată experienţa aceasta este ceva de nedescris”, a spus el.


Întrebat ce are de gând să facă cu banii câștigați, Alex Delea a răspuns: ”Încă nu. Normal, este o sumă enormă şi foarte importantă pentru mine, numai că suma aceasta dacă o câştigi în felul în care a fost câştigată, după atâtea luni de chin şi de tot ce s-a întâmplat acolo, te face să preţuieşti lucrurile foarte mult. Eu când am intrat în Consiliul live şi am văzut trofeul, mi-au ieşit ochii din cap: „Doamne, pentru ăsta am venit aici, pentru ăsta am îndurat foame, frig, ploi”. E incredibi”.


”De când am venit, n-am avut timp nici să mă cântăresc. Tot ce ştiu este că am slăbit 10 kg, dar cred că acum am slăbit mai mult. De când s-a terminat competiţia, dorm foarte puţin. Pot spune că îmi este dor de competiţie fiindcă acolo dormeam foarte mult şi mâncam, mâncam cocos non-stop. Mănânc foarte puţin în momentul de faţă, nu ştiu de ce se întâmplă asta. Corpul meu are un şoc foarte mare”, a mai declarat acesta.

Ce concurenți au participat la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția ”Survivor România”, în data de 22 mai 2022, a fost Ștefania Ștefan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor primite de la telespectatori, cel care a părăsit concursul ”Survivor România” în data de 23 mai 2022 a fost Marian Drăgulescu. În urma confruntărilor individuale de marți, 24 mai 2022, un nou concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană. Cea care a primit cele mai puține voturi din paretea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească competiția de la Pro TV a fost Oana Ciocan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană în data de 29 mai 2022 a fost Blaze. În ediția din data de 30 mai 2022 a concursului ”Survivor România”, Alexandru Nedelcu a fost eliminat din concurs.

citește și...