Eliminare neașteptată la ”Survivor România”. Cine a părăsit competiția

07.02.2022, 11:33
Eliminare neașteptată la ”Survivor România”. Cine a părăsit competiția
Eliminare neașteptată la ”Survivor România”. Cine a părăsit competiția

O nouă concurentă a părăsit competiția ”Survivor Româna”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Pro TV. Este vorba de Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războnicilor.  Anunțul a fost făcut de prezentatorul Daniel Pavel în urma cosiliului de urgență de la ”Survivor România”.

În edița de duminică, 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”.

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte dn echipa Războiunicilor.  Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție

Eliminare neașteptată la ”Survivor România”. ”Am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că eu chiar pot”

„Angela, pentru tine Survivor România 2022 se termină în această seară, pe considerente medicale. Ai suferit o accidentare, iar recuperarea ta durează mai mult. În condiții de Survivor nu se poate face”, a anunțat Daniel Pavel, potrivit click.ro.

„Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare. Chiar și cu această leziune, am stat în aceste condiții și îmi pare foarte rău că, din cauza unui accident, trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt. Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că eu chiar pot, dar accidentele se întâmplă. Aveți mare grijă cu sănătatea, e cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta. E plină de oameni prea frumoși”, a declarat Angela Forero Diaz.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

citește și...