Ștefania Ștefan a fost eliminată de la ”Survivor România”. Luptă care pe care în faza jocurilor individuale

23.05.2022, 11:21
Ștefania Ștefan a fost eliminată de la ”Survivor România”. Luptă care pe care în faza jocurilor individuale
Ștefania Ștefan a fost eliminată de la ”Survivor România”. Luptă care pe care în faza jocurilor individuale

O nouă eliminare la show-ul ”Survivor România”, de la Pro TV.  În ediția din data de 22 mai 2022 a emiiunii au avut loc primele jocuri individuale. Trei concurenți au ajuns la consiliul de eliminare. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția din Republica Dominicană a fost Ștefania Ștefan.

Opt concurenți au rămas în lupta pentru marele premiu de la ”Survivor România” aceștia luptnd acum în jocurile individuale. În ediția din data de 22 mai 2022 au avut loc primele jocuri individuale. Cel care a câștigat a fost Marian Drăgulescu, care a făcut parte din echipa roșie. Acesta a avut dreptul ca la consiliul de eliminare să nominalizeze un concurent. Acesta l-a propus pentru eliminarea din competiție pe Ionuț.

În urma votului colectiv, la eliminare au ajuns și Elena Chiriac și Ștefania Ștefan.

Ștefania Ștefan a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Atât mi-a fost mie scris în cărți”

În urma voturilorr de la telespectatori, cea care a părăsit competiția ”Survivorr România” a fost Ștefania Ștefan, care a făcut parte din echipa albastră.

„Totul ne este scris. Am învățat multe lucruri. M-au schimbat multe lucruri în bine. Greul pe care l-am dus aici…Am tras tare în fiecare zi aici, fizic, psihic. Am dat tot ce am putut, sunt mândră de parcursul meu aici. De tot ce am realizat în acest concurs.. Atât mi-a fost mie scris în cărți”, a declarat Ștefania Ștefan.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles.

citește și...