Eliminare surprinzătoare la ”Survivor România”. Elena Matei a părăsit competiția

23.02.2022, 11:04
Eliminare surprinzătoare la ”Survivor România”. Elena Matei a părăsit competiția
Eliminare surprinzătoaree la ”Survivor România”. Elena Matei a părăsit competiția

O nouă eliminare la concursul ”Survivor România”. După ce a fost nominalizată către eliminare de Blaze, din echipa Războinicilor, cea care a părăsit competiția diin Republica Dominicană a fost Elena Matei. Concurenta a fost total surpinsă că e a fost eliminată din concurs.”Mă abțin cu greu să nu plâng”, a spus ea.

Marți, 22 februarie 2022, la ”Survivor România” a avut loc o nouă eliminare. După ce echipa Războincilor a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Faimoșilor, trei concurenți din echipa albastră au fost propuși pentru eliminare: Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei.

În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția din republca Dominicană a fost Elena Matei.

Eliminare surprinzătoare la ”Survivor România”. Ce a declarat Elena Matei

„M-am mai împăcat cu ideea. Dar Survivor e un un început pentru mine. Am învățat aici să fiu vulnerabilă, să las garda jos. Nu vreau să plec acasă, mai am multe lucruri de demonstrat”, a spus Elena Matei înainte de a afla votul publicului, notează click.ro.

După ce a auzit că ea este cea elimnată din competiție, Elena Matei s-a abținut cu greu să nu plângă: „Nu îmi vine să cred. Înseamnă că nu mi-am făcut treaba așa de bine cum credeam. Eu am primit multe palme de la viață și mă consider oricum o supraviețuitoare. Eu deja mă vedeam pe următorul traseu. Poate atitudinea mea și vorbele mele au deranjat. Poate nu am adus aportul echipei…Sunt supărată că plec. Dar eu știu că am dat tot ce am avut eu mai bun (..) Mă abțin cu greu să nu plâng”.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022.

citește și...