Alex Delea a câștigat ”Survivor România” 2022. A încasat premiul cel mare de 100.000 de euro

01.06.2022, 11:21
Alex Delea a câștigat ”Survivor România” 2022. A încasat premiul cel mare de 100.000 de euro
Alex Delea a câștigat ”Surrvivor România” 2022. A încasat premiul cel mare de 100.000 de euro

Show-ul ”Survivor România” 2022 a ajuns la final. În finala competiției din Republica Dominicană s-au calificat trei concurenți: Ionuț Popa, Elena Chiriac și Alex Delea. Finala concurrsului difuzat de postul de televiziune Pro TV a fost căștigată de Alex Delea. Acesta a intrat în posesia trofeului și a premiului cel mare în valoare de 100.ooo de euro.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist.

La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea.

Alex Delea a câștigat ”Survivor România” 2022. ”Nu știu ce se întâmplă cu mine! Nu cred așa ceva”

„Mă simt mai frumoasă după Survivor, mai bună, mai am nevoie doar de puțin ajutor. Cred că pot să fiu eu Survivor România 2022. Le mulțumesc enorm celor de acasă. Am făcut 20 de ani aici la Survivor”, a spus Elena, înainte de aflarea votului.

„Mi-am făcut mama mândră, mi-am făcut și mămăița mândră. Mămăiță, ține-te bine că urmează să mă vezi cu trofeul deasupra capului!”, a declarat și Alex Delea.

”Vă iubesc pe toată lumea din consiliul ăsta! Eu nu cred așa ceva, domnu’ Dan! Nu știu ce se întâmplă cu mine! Nu cred așa ceva!”, a spus Alex Delea la final.

”Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!”, a declarat Elena Chiriac pe VOYO după finală, citată de protv.ro.

Ce concurenți au participat la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția ”Survivor România”, în data de 22 mai 2022, a fost Ștefania Ștefan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor primite de la telespectatori, cel care a părăsit concursul ”Survivor România” în data de 23 mai 2022 a fost Marian Drăgulescu. În urma confruntărilor individuale de marți, 24 mai 2022, un nou concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană. Cea care a primit cele mai puține voturi din paretea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească competiția de la Pro TV a fost Oana Ciocan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană în data de 29 mai 2022 a fost Blaze. În ediția din data de 30 mai 2022 a concursului ”Survivor România”, Alexandru Nedelcu a fost eliminat din concurs.

citește și...