Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a decedat: „Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

30.12.2022, 15:28
Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a decedat: „Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”
Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a decedat: „Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

Rapperul Nosfe a murit la finalul lui octombrie 2022, la scurt timp după ce se întorsese de la un concert. Bărbatul de 37 de ani a fost descoperit inconștient de soția lui, Mădălina Crețan, în propria locuință din Balotești. Disperată, femeia a sunat la 112.

Mădălina Crețan, soţia lui Nosfe, a vorbit pentru prima dată despre cum a reacționat fiica ei când a aflat că tatăl ei nu mai este în viață.

Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a decedat

„El cumva a crezut întotdeauna că eu sunt puternică și m-a văzut puternică. Nu zic că nu aș fi, dar în momentul de față, din păcate, nu prea înțeleg foarte bine cum sunt și nici nu știu foarte bine cum sunt. Trebuie, pentru că nu am altfel încotro, să mă reeduc și să mă reformez, adică eu cred că am și scris într-un articol că eu, în momentul de față, simt că trăiesc o viață care nu îmi aparține, nu o recunosc ca fiind a mea și simt că învăț să merg, să mă spăl, să mă trezesc, să mănânc”, a mărturisit soția lui Nosfe, într-un interviu pentru pentru Antena Stars

La mai bine de două luni de la tragedie, Mădălina Crețan a explicat că fiica lor, Iris, care înainte de Crăciun a împlinit 7 ani, a trecut printr-o perioadă extrem de grea.

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat”, a declarat soţia lui Nosfe.

De ce a murit Nosfe

„La un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care, acasă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, au declarat membrii trupei Șatra Benz, potrivit Fanatik.ro.

citește și...