Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

25.01.2022, 11:30
Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția ”Survivor Româna”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a părăsit competiția ”Survivor Româna”, care se filmează în Republica Dominicană și este transmisă de postul de televiziune Pro TV. Vedeta nu a ma primit acceptul medicilor de a ma intra pe traseele de joc din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

Acum, un alt concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor. Concurenta nu a mai primit acordul medicilor pentru a continua competiția ”Survivor România”.

Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția ”Survivor România”. ”Ești eliminată pe considerente medicale”

După ce echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate, la consiliul de nominalizare, prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a anunțat că Roxana Ciuhulescu nu ma poate continua commpetiția din cauza problemelor medicale pe care le are.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici”, a spus Daniel Pavel, potrivit click.ro.

citește și...