Otilia Bilionera a părăsit ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

28.02.2022, 12:57
Otilia Bilionera a părăsit ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Otilia Bilionera a părăsit ”Survivor România”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Otilia Bilionera, care a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, a părăsit competiția din Republica Dominicană. Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultioma perioadă de timp. Otilia Bilionera a fost eliminată din  competiție în ediția de duminică, 27 dfebruarie 2022.

Cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate.

În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din republica Dominicană.

Otilia Bilionera a părăsit ”Survivor România”. Ce a declarat cântăreața

”Otilia, ai fost în ultima vreme sub îngrijiri medicale. Pentru noi, la ”Survivor”, așa cum am spus-o în nenumărate rânduri, sănătatea este de importanță capitală. A fi sănătoși pentru a putea duce mai departe această competiție extrem de dură este de o importanță uriașă. Iar pentru tine, Otilia, recuperarea se poate face doar în condiițiile civilizației de acasă, nu în condițiile ”Survivor”. Otiulia, decizia medicului este ca tu să te oprești aici cu participarea la ”Survivor România”. Pentru tine, aventura ”Survivor” se oprește în această seară”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

”Mă așteptam, oricum. Chiar în ultima săptămână știam ce am pățit și știam exact ce necesită recuperarea mea. Sunt emoționată și cuvintele cred că sunt de prisos acum. Într-un fel sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez… Din păcate, pentru mine urmează câteva luni de regim alimentar. Sunt fericită că pot să mă duc să mă recuperez, să mă refac. În același timp, sunt și destul de supărată pentru că va trebui să părăsesc competiția, să-i părăsesc pe Faimoși, care timp de două luni mi-au fost ca o familie. Dar pentru mine sănătatea este cea mai importantă…”, a declarat Otilia Bilionera înainte de a părăsi competiția ”Survivor România”.

citește și...