Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la ”Survivor România”. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi

09.03.2022, 12:20
Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la ”Survivor România”. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi
Ramona Crăciuneascu a fost eliminată de la ”Survivor România”. A părăsit competiția cu ochii în lacrimi

Ramona Crăciunescu, c are a făcut parte din echipa Războinicilor, a fost eliminată de la competiția ”Survivor România”. La aflarea veștii că ea este cea care părrăsește concursul din Republica Dominicană, aceasta a izbucnit în lacrimi. ”Parcă e un vis urât. Îmi doream să rămân mai mult”, a spus Ramona Crăciuneascu.

În ediția din data de 7 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Războinicilor a pierdut în fața echipei Faimoșilor. Cei care au fost propuși pentru eliminare au fost: Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze.

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost ramona Crăciunescu.

Ramona Crăciunescu a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Simt că nu am arătat”

Vestea a luat-o prin surprindere, iar Ramona Crăciunescu nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Parcă e un vis urât. Îmi pare rău. Îmi doream să rămân mai mult. Simt că nu am arătat. Am descoperit niște oameni minunați aici. Într-un fel mă bucur, că merg acasă la fiul meu. Survivor te schimbă într-o persoană mult mai bună“, a declarat Ramona Crăciunescu, citata de protv.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

citește și...