Robert Niță, din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la ”Survivor România”

02.02.2022, 11:29
Robert Niță, din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la ”Survivor România”
Robert Niță, din echipa Faimoșilor, a fost elminat de la ”Survivor România”

Robert Niță a făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. În ultima peruioadă, acesta s-a confruntat cu probleme medicale. În ediția de marți a emisiunii, Robert Niță a fost cel care a părăsit concursul din Republica Dominicană, în urma voturilor telespectatorilor. Acesta fusese propus spre eliminare alături de Radu Itu și TJ Miles.

În ediția de luni, 31 ianuarie 2022, a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Acesta a fost câștigat tot de echipa Războinicilor, care i-a învins pe concurenții diin echipa Faimoșilor. În jocul pentru imunitate individuală, concurenții din echipa Faimoșilor au luptat cu toate forțele, iar Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac au fost cei doi care au reușit să câștige. Atfel, aceștia au fost protejați de emoția nominalizării și au avut ocazia de a face câte o propunere pentru eliminare.

Cei trei care au ajuns la votul celor de acasă au fost Robert Niță – care a fost votat de întreaga echipă, Radu Itu – care a fost nominalizat de Cătălin Zmărăndescu, și TJ Miles – care a fost propus spre eliminare de Elena Chiriac.  În ediția de marți, 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Nță.

Robert Niță, din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la ”Survivor România”.   ”Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat”

Cel care a părăsit super show-ul ”Survivor România” este Robert Niță, fostul fotbalist care se accidentase cu puțin timp în urmă și nu mai putea juca alături de colegii lui. Acesta a făcut declarații dup ce a aflat că a fost eliminat din cocurs.


”Lăsând la o parte discuțiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiție sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observație colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă. Am tras învățămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoșilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat și mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus Robert Niță, citat de protv.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

citește și...