7 vedete care ar putea lua tricoul cu numărul 7 al lui Ronaldo la Man Utd

29.12.2022, 20:16
7 vedete care ar putea lua tricoul cu numărul 7 al lui Ronaldo la Man Utd

După plecarea lui Cristiano Ronaldo de pe Old Trafford în luna noiembrie, tricoul cu numărul șapte rămâne nerevendicat la Manchester United înainte de perioada de transferuri din ianuarie. Între timp, mai mulți diavoli roșii actuali ar putea, de asemenea, să revendice numărul tricoului în schimb în vară. Având în vedere acest lucru, iată șapte jucători care ar putea lua vechiul număr al lui Ronaldo.

Tricou cu numărul șapte, emblematicul număr șapte de la Manchester United, rămâne disponibil după plecarea lui Cristiano Ronaldo de la club.

Potrivit dailystar.co.uk, Ronaldo a plecat de pe Old Trafford de comun acord în noiembrie, ca urmare a interviului său bombă cu Piers Morgan, lăsând echipa lui Erik ten Hag în deficit în compartimentul ofensiv. În contextul în care fereastra de transferuri se va deschide la 1 ianuarie, orice sosire la jumătatea sezonului ar putea fi următorul jucător care să revendice celebrul număr purtat anterior de David Beckham și Eric Cantona.

Alvaro Morata

O figură familiară pentru fanii din Premier League, după o perioadă petrecută la Chelsea, Alvaro Morata este cel mai recent atacant care a fost asociat cu o mutare la United.

Se înțelege că Morata a fost identificat ca înlocuitor al lui Ronaldo, o abordare fiind pregătită înainte de deschiderea ferestrei în acest weekend.

Morata, care a marcat cinci goluri pentru Atletico Madrid în acest sezon, nu a purtat niciodată numărul șapte la nivel de club, dar a îmbrăcat tricoul pentru Spania la fiecare dintre cele trei turnee majore la care a participat.
Joao Felix

Rămânând la Atletico, Joao Felix, coechipierul internațional al lui Ronaldo, se pare că i se va permite să părăsească clubul sub formă de împrumut în ianuarie.

Se spune că United ar fi din ce în ce mai interesată de atacant, care poate juca la mijloc, pe stânga și în spatele unui atacant central. Tricoul cu numărul șapte i-ar fi familiar lui Felix, deoarece a deținut acest număr la Atletico de când a semnat de la Benfica în 2019.

Totuși, Ten Hag va trebui să se miște rapid pentru a semna cu jucătorul de 23 de ani, cu Arsenal, Paris Saint-Germain și Chelsea, toate legate de Felix în ultimele săptămâni.

Joao Felix

Rămânând la Atletico, Joao Felix, coechipierul internațional al lui Ronaldo, va putea părăsi clubul sub formă de împrumut în ianuarie.

Se spune că United ar fi din ce în ce mai interesată de atacant, care poate juca la mijloc, pe stânga și în spatele unui atacant central. Tricoul cu numărul șapte i-ar fi familiar lui Felix, deoarece a deținut acest număr la Atletico de când a semnat de la Benfica în 2019.

Zece Hag va trebui să se miște rapid pentru a semna cu jucătorul de 23 ani, totuși, cu Arsenal, Paris Saint-Germain și Chelsea, toate legate de Felix în ultimele săptămâni.

Memphis Depay

Spre deosebire de restul jucătorilor de pe această listă, Memphis Depay a fost deja numărul șapte al lui United, după ce a purtat tricoul între 2015 și 2017.

El ar putea face acest lucru din nou în noul an, United fiind printre cluburile care sunt cotate pentru a-l semna, deoarece timpul său la Barcelona pare să se fi încheiat.

În ciuda potențialului unei tranzacții la preț redus, deoarece contractul lui Depay cu Barca expiră în vară, fanii lui United sunt nesiguri cu privire la această mutare și au îndemnat clubul să nu-l aducă pe atacantul olandez înapoi la club.

Antoine Griezmann

Pe lângă faptul că a fost legată de actualul număr șapte al lui Atletico, United l-a urmărit și pe fostul lor număr șapte, potrivit rapoartelor.

Cu toate acestea, orice tranzacție pentru Griezmann ar trebui probabil să aștepte până la vară, francezul fiind în prezent împrumutat la Atletico de la Barcelona. Afacerea urmează să devină permanentă la sfârșitul sezonului.

United a fost indicat să facă o mutare pentru Griezmann în ultimele săptămâni, în urma zvonurilor anterioare din vară și din 2019.

 

Antony

Dacă United nu reușește să găsească un succesor pentru Ronaldo în timpul ferestrei de transferuri din ianuarie, atunci Antony este unul dintre jucătorii actuali care ar putea prelua ștafeta.

United s-a despărțit de 80 de milioane de lire sterline în vară pentru a-l semna pe extrema braziliană de la Ajax, iar Antony a semnat un contract până în vara anului 2027.

Cu Ronaldo încă la club la sosirea sa, Antony a optat în schimb pentru tricoul cu numărul 21, purtat anterior de Edinson Cavani și Daniel James.

Jadon Sancho

O altă extremă cu bani mulți care s-a alăturat clubului în ultima vreme, Jadon Sancho a fost, de asemenea, privat de tricoul cu numărul șapte, deși a sosit înainte de revenirea lui Ronaldo pe Old Trafford.

La momentul semnării lui Sancho de la Borussia Dortmund, Cavani încă mai ocupa acest număr de tricou, forțându-l pe englez să preia în schimb numărul 25.

Sancho a purtat anterior numărul șapte pe toată perioada petrecută în Germania, după ce a primit numărul echipei în urma transferului său la Dortmund de la Manchester City la vârsta de 17 ani.

Alejandro Garnacho

Alejandro Garnacho a devenit doar al șaptelea jucător din istoria lui United care a purtat numărul 49 în acest sezon, după ce anterior a purtat 75 pe spatele tricoului său.
Extrema adolescentă s-a bucurat de o campanie de descoperire până acum, marcând trei goluri și adăugând trei pase de gol în 13 apariții în toate competițiile.

Așteptările sunt mari pentru Garnacho pe Old Trafford, iar performanțele sale au lăsat să se înțeleagă că ar putea primi mai devreme sau mai târziu tricoul cu numărul șapte.

citește și...