Radu Itu a fost eliminat de la ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent

16.02.2022, 11:32
Radu Itu a fost eliminat de la ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent
Radu Itu a fost eliminat de la ”Survivor România”. Echipa Faimoșilor a mai pierdut un concurent

Un nou concurent a părăsit competiția ”Survivor România”, de la Pro TV. Radu Itu, Otilia Bilionera și CRBL au fost propuși spre eliminare de către colegii lor din echipa Faimoșilor. Telespectatorii au decis, prin intermediul voturilor, cine părăsește competiția din Republica Dominicană. Acesta este Radu Itu.

În ediția de luni, 14 februarie 2022, a emisiunii ”Survivor România”, de la Pro TV, a avut loc un nou joc de imunitate. Cei care au căștigat au fost componenții echipei Războinicilor. Echipa Faimoșilor a fost nevoită să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție. Cei trei concurenți nominalizaț pentru eliminare au fost: Radu Itu, Otilia Bilionera și CRBL.

În ediția din data de 15 februarie 2022 a emisiunii, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană a fost Radu Itu.

Radu Itu a fost eliminat de la ”Survivor România”.  Ce a declarat acesta

Radu Itu, care a fost accidentat în ultima perioadă de timp petrecută la concurs, a făcut o scurtă declarație după ce a aflat că el este cel care părăsește ”Survivor România.


“Încerc să nu plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam că o să trăiesc ce am trăit în Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic, dar și psihic”, a spus Radu Itu, citat de protv.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată.

citește și...