Blaze a fost eliminat de la ”Survivor România”. Doar patru concurenți au mai rămas în concurs

30.05.2022, 12:35
Blaze a fost eliminat de la ”Survivor România”. Doar patru concurenți au mai rămas în concurs
Blaze a fost eliminat de la ”Survivor România”. Doar patru concurenți au mai rămas în concurs

O nouă eliminare la show-ul ”Survivor România”, care se desfășoară în Republica Dominicană și este difuzat de postul de televiziune Pro TV. În ediția de duminică a concursului, patru concurenți au ajuns la eliminare. Cel care a părăsit competiția în urma voturilor de la telespectatori a fost Blaze, care a făcut parte inițial din echipa albastră, iar ulterior a ajuns la echipa roșie.

În ediția din data de 29 mai 2022 a emisiunii ”Survivorr România”, au avut loc noi confruntări. cel care a câștigat colanul de imunitate a fost Alex delea.

La consiliul de eliminare au interat ceilalți patru concurenți: Ionuț Popa, Alexandru Nedelcu, Elena Chiriac și Blaze.

Blaze a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Ca să fii un Survivor adevărat trebuie să ai caracter”

În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană a fost Blaze.

„Vreau să îi mulțumesc publicului care m-a votat până acum, sunt recunoscător. Pentru mine Survivor înseamnă sacrificiu, răbdare și caracter. Ca să fii un Survivor adevărat trebuie să ai caracter. Sunt foarte mândru de mine, de parcursul meu. Am zis că sper să câștige Survivor Oana (Oana a ieșit din competiție înaintea lui n.r) sau Ionuț. Am suferit mult aici. Am făcut 27 de ani aici în junglă. Vreau să fac ceva de ziua mea de naștere când ajung acasă. Vreau să merg la casa de copii, să le fac 27 de pungulițe. Să dăruiesc, să ajut. Știu ce înseamnă să nu ai nimic”, a declarat Blaze înainte de a părăsi concursul.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția ”Survivor România”, în data de 22 mai 2022, a fost Ștefania Ștefan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor primite de la telespectatori, cel care a părăsit concursul ”Survivor România” în data de 23 mai 2022 a fost Marian Drăgulescu. În urma confruntărilor individuale de marți, 24 mai 2022, un nou concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană. Cea care a primit cele mai puține voturi din paretea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească competiția de la Pro TV a fost Oana Ciocan, care a făcut parte din echipa albastră.

citește și...