Oana Ciocan a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Mă doare inima”

25.05.2022, 11:23
Oana Ciocan a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Mă doare inima”
Oana Ciocan a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Mă doare inima”

Marea finală a show-ului ”Survivor România” se apropie cu pași repezi. În urma confruntărilor individuale de marți, 24 mai 2022, un nou concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană. Cea care a primit cele mai puține voturi din paretea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească competiția de la Pro TV a fost Oana Ciocan, care a făcut parte din echipa albastră.

Noi confruntări individuale au avut loc la ”Surrvivor România”. Cel care a câștigat colanul de imunitate a fost Ionuț Popa. La consiliul de eliminare, acesta a avut dreptul de a face o nominalizare pentrru eliminare. Ionuț Popa a prropus-o pe Oana Ciocan.

În urma votului colectiv, alți doi concurenți au fost nominalizați pentru a părăsi competiția. Este vorba de Elena Chiriac și Alex Delea.

Oana Ciocan a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu pot să plâng”

În urma voturilor de la telespectatori, cea care a fost eliminată din concurs a fost Oana Ciocan.

Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea. Am luptat, deși mi-a fost greu. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, deși nu credeam. Nu pot să plâng. Sunt recunoscătoare, m-am maturizat, a declarat aceasta după ce a aflat că pleacă acasă.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția ”Survivor România”, în data de 22 mai 2022, a fost Ștefania Ștefan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor primite de la telespectatori, cel care a părăsit concursul ”Survivor România” în data de 23 mai 2022 a fost Marian Drăgulescu.

citește și...