TJ Miles a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe”

18.05.2022, 11:22
TJ Miles a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe”
TJ Miles a fost eliminat de la ”Surrvivor România”. ”Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe”

Echipa Tigrilor de la ”Survivor România” a mai rămas fărră un component în urma consiliului de eliminare. Cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană, în urrma voturilor de la telespectatori a fost TJ Miles. ”Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe”, a declarat ac esta când a aflat că este eliminat.

După ce echipa Tigrilor, cea albastră, de la ”Surrvivor România” a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Vultuurilor, cea roșie, doi concurenți au fost propuși pentru eliminare.

Ionuț Popa a fost concurentul din echipa Tigrilor care a avut cel mai bun timp pe traseu, astfel că a avut posibilitatea de a face o nominalizare. Acesta l-a propus pentru a pleca din concurs pe Alexandru Nedelcu. Celălat concurent care a fost nominalizat pentru eliminare în urma votului colectiv a fost TJ Miles.

TJ Miles a fost eliminat de la ”Surrvivor România”. ”Era o surpriză dacă reușeam să rămân”

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. „Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Sunt dezamăgit, dar viața merge mai departe. Competiția asta schimbă oameni. Nu trebuie să câștigi ca să fii câștigător, trebuie doar să înveți din fiecare pierdere ca să fii mai bun”, a declarat acesta.

În competiție au mai rămas opt concurenți, câte patru din fiecare echipă, care de acum vor intra la confruntările individuale. Marea finală a concurrsului ”Survivor România” va avea loc în data de 31 mai.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli. În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

citește și...