Xonia a fost eliminată de la ”Survivor România”. Un alt concurent a renunțat la competiție

19.01.2022, 11:25
Xonia a fost eliminată de la ”Survivor România”. Un alt concurent a renunțat la competiție
Xonia a fost eliminată de la ”Survivor Rpmânia”. Un alt concurent a renunțat la competiție

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, este prima concurentă de la ”Survivor România” 2022 care părăsește competiția. Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor. Un alt concurent, din echipa Răpzboinicilor, a decs să renunțe la concursul care se desfășoară în Republica Dominicană și care este difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. În ediția de luni, 17 ianuarie 2022, a emisiunii ”Survivor România”, jocul pentru imunitate a fost câștigat de echipa Războiniclor, astfel că echipa Faimoșilor a trebuit să facă nominalizări. În echipa Faimoșilor, jocul de imunitate personală a fost câștigat de Emil Rengle la băieți și de Elena Chiriac la fete. Cei doi au avut astfel posibilitatea de a face și ei câte o nominalizare pentru eliminare din rândul colegilor de echipă.

Echipa Faimoșilor a propus-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu. Elena Chiriac a nominalizat-o pe Xonia, iar Emil Rengle l-a propus pentru a părăsi competiția pe Cătălin Zmărăndescu. În urma voturilor de la telespectatori, în ediția de marți 18 ianuarie 2022, cea care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost cântăreața Xonia.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. “Consider că nu am fost cel mai bun concurent. MI-a frică să intru pe traseu. Nu reuşesc să mă acomodez. Nu vreau să îi trag în jos pe colegii mei. Primele zile au fost foarte ok, dar consider că nu pot duce la final. Din acest motiv, am ales să fac anunţul. Eu sunt şi dansator profesionist şi nu vreau să nu mai pot dansa după emisiune”, a spus Liviu Mihalca, potrivit click.ro.

Xonia a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat cântăreața

 

Xonia a fost surprinsă când a aflat care este votul telespectatorilor: „Îmi iau la revedere? Nu cred! Baftă, Roxana…”. „Am niște emoții foarte mari, mai devreme nu le-am avut. Inima mea bate foarte tare acum când suntem aproape să aflăm cine pleacă acasă. Elena a făcut ceea ce a simțit, dacă ea a considerat asta, îi respect decizia. Este o fată asumată, si eu sunt asumată. Sper să rămân în concurs, am început să recuperez, câștigând două puncte.Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condițiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu măncâm, nu dormim. Pentru mine, știam că o să fie greu, dar îmi place această experiență. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a declarat artista înainte de aflarea verdictului, potrivit revistei Viva.

”Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

 

citește și...