Predicții rusești înfricoșătoare pentru 2023 – un război care va “diviza Europa” și președintele Elon Musk

29.12.2022, 19:16

Un fost președinte rus a lansat câteva avertismente înfricoșătoare pentru anul viitor, susținând că Europa va fi devastată de război, Brexit-ul va fi inversat, iar Elon Musk va deveni următorul lider al Americii.  “Al patrulea Reich va fi creat, înglobând teritoriul Germaniei și al sateliților săi, adică Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica Kiev și alți proscriși. Războiul va izbucni între Franța și cel de-al patrulea Reich. Europa va fi divizată, iar Polonia va fi repartizată în acest proces.”

Un fost președinte rus a afirmat că războiul va veni în Europa, într-o serie de predicții terifiante pentru 2023.

Dmitri Medvedev, care a fost liderul Rusiei între 2008 și 2012, a prezis, de asemenea, că Brexit-ul va fi inversat și că magnatul Tesla Elon Musk va ajunge la putere în SUA, într-o listă de 10 previziuni șocante pentru anul viitor postată pe Telegram și Twitter, transmite dailystar.co.uk.

Predicții rusești înfricoșătoare pentru 2023

“În […] ajunul Anului Nou, toată lumea face predicții”, a scris Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, pe Twitter. Mulți vin cu ipoteze futuriste, ca și cum ar concura pentru a le distinge pe cele mai nebunești și chiar pe cele mai absurde. Iată umila noastră contribuție”.

Medvedev a prezis că “Marea Britanie se va alătura din nou UE”, provocând dispariția uniunii.

Europa va fi divizată

“UE se va prăbuși după revenirea Marii Britanii; euro va ieși din uz ca monedă a fostei UE”.

În ceea ce privește Ucraina, Medvedev a avut profeții mai îngrijorătoare și a numit-o o țară “fostă existentă”. El a prezis că Polonia și Ungaria se vor năpusti pentru a ocupa părți din țară, aflată în prezent sub asediul armatei lui Putin.

La fel de înspăimântător, Medvedev a prezis crearea unui “al patrulea Reich”, pe urmele celui de-al Treilea Reich al lui Hitler din Germania nazistă.

“Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale fostei Ucraine existente”, a scris el.

“Al patrulea Reich va fi creat, înglobând teritoriul Germaniei și al sateliților săi, adică Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, Republica Kiev și alți proscriși. Războiul va izbucni între Franța și cel de-al patrulea Reich. Europa va fi divizată, iar Polonia va fi repartizată în acest proces.”

Pare un an plin de conflicte – și nu se oprește la Europa, deoarece Medvedev prevede și un război civil în SUA.

“Un război civil va izbucni în SUA, California și Texas devenind state independente ca urmare”, a scris Medvedev.

“Texas și Mexic vor forma un stat aliat”

Și cine ar fi mai potrivit pentru a conduce statele certate decât fostul director executiv al Twitter, Elon Musk – deși, întrucât candidații la președinția americană trebuie să se fi născut în SUA pentru a fi eligibili, Musk, născut în Africa de Sud, este, din punct de vedere tehnic, deja în afara cursei, care, de asemenea, nu va avea loc oricum până în 2024.

Medvedev a mai estimat că prețul petrolului se va dubla, că piețele bursiere se vor muta în Asia și că Banca Mondială se va prăbuși.

Este o listă destul de consistentă, iar colegii de pe Twitter au ținut să-și spună părerea.

Chiar și viitorul președinte Elon Musk a intervenit, scriind: “Fir epic!!! Acestea sunt cu siguranță cele mai absurde previziuni pe care le-am auzit vreodată, demonstrând în același timp o uimitoare lipsă de conștientizare a progresului inteligenței artificiale și a energiei durabile.”

Între timp, un alt utilizator a scris: “Acest tweet este un exemplu real de ce nu ar trebui să scrii pe Twitter în timp ce bei vodcă rusească.”

“În realitate, doar economia și armata Rusiei vor fi fărâmițate și atât Ucraina, cât și Europa vor fi reunificate”, a scris un al treilea.

citește și...