Scandal major între cele mai frumoase modele din lume. De ce o dă în judecată Mădălina Ghenea pe soția lui Dragoș Săvulescu

31.12.2022, 13:17
Scandal major între cele mai frumoase modele din lume. De ce o dă în judecată Mădălina Ghenea pe soția lui Dragoș Săvulescu

Un scandal uriaș a izbucnit între Mădălina Ghenea și Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Cele două fotomodele au ajuns să se jignească pe rețelele de socializare. În cele din urmă, Mădălina Ghenea a decis să o dea în judecată pe soția lui Dragoș Săvulescu. Iată de ce la a pornit tot conflictul! 

În urmă cu mai bine de o lună, Angela Martini a scris o postare jignitoare pe conturile de socializare la adresa femeilor din România, dar fără să le dea numele.

Mădălina Ghenea a dat-o în judecată pe Angela Martini

E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Sunt convinsă că mulți oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni. Din păcate, vorbesc de două femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină.

Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!”, a scris Angela Martini pe internet.

Ce i-a transmis

De aici și până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas. Mădălina Ghenea s-a simțit vizată și a decis să o dea în judecată pe Angela Martini pentru calomnie.

Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a transmis Mădălina Ghenea.

citește și...