Emil Rengle, eliminat de la ”Survivor România”. Ceartă la cuțite cu colegii de echipă

02.03.2022, 12:28
Emil Rengle, eliminat de la ”Survivor România”. Ceartă la cuțite cu colegii de echipă
Emil Rengle, eliminat de la ”Survivor România”. Ceartă la cuțite cu colegii de echipă

Emil Rengle, din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la ”Survivor România”, în urma voturilor de la telespectatori. Acesta a avut o ceartă la cuțite cu colegii săi de echipă înainte de a părăsi concursul din Republica Dominicană. ”Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc”, a declarat Emil Rengle.

În ediția din data de 28 februarie a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Faimoșilor a fost învinsă de echipa Războinicilor. Astfel, concurenții din echipa Faimoșilor au fost nevoiți să nominalizeze trei colegi pentru eliminarea din competiție. În urma votului general, primul propus pentru eliminarea din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu. Marian Drăgulescu a fost cel care a căștigat imunitatea individuală la băieți, astfel că a avut și el posibilitatea de a face o propunere pentru eliminare. Fostul gimnast l-a nominalizat pe CRBL. Elena Chiriac a câștigat imunitatea individuală la fete și l-a propus spre eliminare pe Emil Rengle.

În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” este Emil Rengle. Acesta a avut discuții aprinse cu colegii din echipa Faimoșilor înainte de a părăsi concursul.

Emil Rengle, eliminat de la ”Survivor România”. ”Ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut”

Emil Rengle a fost acuzat de colegii de echipă că este fals și manuipulează. „O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut”, a spus Laura Giurcanu, potrivit click.ro.

„Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic”, a spus și TJ Miles despre Emil Rengle.


„Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (..) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni…Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (..) m-a durut. (..) Sunt dezamăgit”, a declarat Emil Rengle.

“Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu. Am împărtășit niște momente cu acești oameni pe care nu o să le mai trăiesc vreodată. Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc. Vreau să vă doresc mult succes”, a adăugat el.

Emil Rengle și-a luat rămas bun de la colegii de echipă, însă Cătălin Zmărăndescu a refuzat să dea mâna cu el, spunând că este foarte dezamăgit.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale.

citește și...