Fanii F1 fac ca hashtagul să fie în trending la nouă ani de la accident

30.12.2022, 15:06

Se împlinesc nouă ani de când accidentul de schi al lui Michael Schumacher i-a schimbat pentru totdeauna viața lui și a familiei sale – fanii F1 și ai motorsportului nu au uitat acea zi sfâșietoare. “Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie mi-e dor de el”, a spus soția sa Corinna în fața camerei de filmat în documentar. 

Legenda Formulei 1, Michael Schumacher, a fost în trending pe Twitter la nouă ani de la accidentul său sfâșietor.

Septuplul campion mondial se află în stare vegetativă de când a suferit leziuni cerebrale traumatice în timp ce schia. Schumacher a suferit un accident de schi îngrozitor, în urma căruia a căzut și s-a lovit la cap în timp ce schia în afara pârtiilor pe pantele de deasupra Meribel, Franța, împreună cu fiul său, în prezent pilot Mercedes, Mick Schumacher, transmite dailystar.co.uk.

La nouă ani de când accidentul i-a schimbat viața lui și a familiei sale, lumea sportului s-a unit

Deși germanul purta o cască de protecție, a trebuit totuși să fie supus unei intervenții chirurgicale și să fie plasat într-o comă indusă medical pentru a diminua umflătura. Iar la nouă ani de când accidentul i-a schimbat viața lui și a familiei sale, lumea sportului s-a unit pentru ca hashtag-ul “#KeepFightingMichael” să fie în trend pe rețelele de socializare.

Mii, dacă nu chiar milioane de fani și-au transmis pe Twitter sprijinul pentru german. “Tu ești primul care m-a făcut să mă îndrăgostesc de acest sport magnific, când eram doar o fetiță care alerga prin sufragerie în timp ce tu concurai cu mașina ta roșie”, a scris un fan pe rețelele de socializare.

“Mi-e dor de Michael în fiecare zi”

“Continuăm să așteptăm următoarea ta victorie, cea mai importantă. Ne este dor de tine, campionule”, a adăugat un altul pe rețelele de socializare. “Nouă ani este mult timp, dar Michael luptă ca un războinic care este”, a spus un alt susținător emoționat al F1.

Deși Schumacher a reușit să supraviețuiască accidentului și comei care a rezultat, au existat foarte puține actualizări cu privire la starea sa, deoarece soția sa, Corina, a insistat că starea sa fizică ar trebui să fie o chestiune privată. Cea mai apropiată actualizare pe care a avut-o lumea F1 a venit în documentarul autointitulat Netflix despre cariera sa, primii ani de viață și experiențele familiei sale.

“Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie mi-e dor de el”, a spus soția sa Corinna în fața camerei de filmat în documentar. “Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jurul lui. Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar este aici și asta ne dă putere, cred eu. încercăm să ducem mai departe o familie așa cum îi plăcea lui Michael și încă îi place. Și ne continuăm viețile. Privatul este privat”, așa cum spunea el întotdeauna. Este foarte important pentru mine ca el să se poată bucura în continuare de viața lui privată cât mai mult posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael.”

citește și...