Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”

26.01.2022, 11:33
Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”
Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”

Andreea Tonciu a fost eliminată de la show-ul ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și este difuzat de postul de televizune Pro TV.  Pe durata participării sale la concurs, Andreea Tonciu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. de asemenea, a avut probleme de adaptare în tabără și a fost implicată în tot felul de discuții aprinse cu colegii din echipa Faimoșilor.

Andreea Tonciu a fost una dintre vedetele care concurează în acest sezon la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televizune Pro TV. Aceasta făcut parte din echipa Faimoșilor. De la începutul competiției ș până acum, Andreea Tonciu a trecut prin momente grele din punct de vedere al sănătății, dar a și fost implicată în numeroase scandaluri cu colegii de echipă.

În ediția de luni, 24 ianuarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, echipa Faimoșlor a pierdut un nou joc de imuntate. Jocurile de imunitate individuală au fost câștigate de Cătălin Zmărăndescu, la băieți, în echipa Faimoșilor, în timp ce la fete învingătoare a ieșit Roxana Ciuhulescu. Cum aceasta a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate, ulterior imunitatea personală i-a revenit Laurei Giurcanu. În urma votului colectiv, Faimoșii au nominalizat-o în număr mare pe Andreea Tonciu. Laura Giurcanu a votat-o în mod direct pe Otilia Bilionera, în timp ce Cătălin Zmărăndescu l-a propus pe Robert Niță.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la ”Survivor România”.  ”Vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva”

În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

“Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă”, a fost reacția Andreei Tonciu după ce a aflat că trebuie să plece acasă, conform protv.ro.

Ce concurenți au părăsit ”Survivor România” până acum

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

citește și...