Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la ”Survivor România”. Ce a declarat sportivul la plecarea din competiție

23.03.2022, 12:09
Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la ”Survivor România”. Ce a declarat sportivul la plecarea din competiție
Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la ”Survivor România”. Ce a declarat sportivul la plecarea din competiție

Cătălin Zmărăndescu, în vâstă de 49 de ani, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV. În ediția din data de 22 martie 2022, Cătălin Zmărrăndescu a fost eliminat din competiție, în urma voturilor primite de la telespectatori.

După ce în data de 21 martie 2022, echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate, Elena Chiriac, care a câștigat imunitatea individuală la fete, a nominalizat-o pentru eliminarea din competiție pe Mari Fica, în timp ce Marian Drăgulescu, care a câștigat  imunitatea individuală la băieți, l-a propus pe Cătălin Zmărăndescu pentru a părăsi concursul din Republica Dominicană. În urma votului colectiv, cel nominalizat pentru eliminarea de la ”Survivor România” a fost TJ Miles.

În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin  Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea teespectatorilor.

Cătălin Zmărăndescu, eliminat de la ”Survivor România”. ”De când a început competiția asta am fost singur”

Cătălin Zmărăndescu a făcut câteva declarații după ce a aflat că el este cel care părăsește competiția din Republica Dominicană.

„Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici! Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf. Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a spus Cătălin Zmărăndescu, potrivit click.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor.

citește și...