O nouă eliminare la ”Survivor România”. Un concurent din echipa Tigrilor a părăsit competiția

04.05.2022, 11:44
O nouă eliminare la ”Survivor România”. Un concurent din echipa Tigrilor a părăsit competiția
O nouă eliminare la ”Survivor România”. Un concurent din echipa Tigrilor a părăsit competiția

O nouă eliminare la concursul ”Survivor România”, desfășurat în Republica Dominicană și difuzat de postul de televiziune pro TV. Un concurent din echipa Tigrilor, cea albastră, a părăsit competiția. În urma voturilor primite de telespectatori, Mari Fica a fost cea care a fost eliminată din show-ul respectiv.

După ce echipa Tigrilor a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Vulturilor, trei concurenți au fost nominalizați pentru eliminare. Ionuț Popa a nominalizat-o pentru eliminare pe Mari Fica, în timp ce Alexandru Nedelcu a propus-o pe Oana Ciocan. În urma nominalizării colecvtive, cel care a fost propus pentru eliminarea din concurs a fost TJ Miles.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica.

O nouă eliminare la ”Survivor România”. Ce a declarat Mari Fica când a aflat că părăsește concursul

Mari Fica a făcut o scurtă declarație după ce a aflat că ea este cea care părăsește concursul ”Survivor România”.

„Știam că o să vină la un moment dat și momentul acesta. Sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât am venit, mă bucur că am evoluat. Nu pot să uit ziua în care am venit. Am învățat lecții de la fiecare în parte, frumoase. Plec mai puternică. Am vrut să vin la Survivor ca să îmi demostrez ca eu și în viața de zi cu zi am fost un Survivor”, a spus Mari Fica, citată de click.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

citește și...