Alexandru Nedelcu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Ăsta a fost drumul meu”

31.05.2022, 11:19
Alexandru Nedelcu a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Ăsta a fost drumul meu”
Alexandru Nedelcu a fost eliminat de la ”Survivorr România”. ”Ăsta a fost drumul meu”

O nouă eliminare la ”Survivor România”. Concurentul care a părăsit competiția înaintea semifinalelor și finalei competiției este Alexandru Nedelcu, cel care a făcut parte din echipa albastră. În concurs au mai rămas trei concurenți: Alex Delea și Ionuț Popa, din echipa albastră, și Elena Chiriac, din echipa roșie.

În ediția din data de 30 mai 2022 a concursului ”Survivor România”, Alex Delea a fost cel care a câștigat colanul de imunitate în urma confruntărilorr individuale.

La consiliul de eliminare au intrat trei concurenți: Ionuț Popa, Alexandru Nedelcu și Elena Chiriac. Cel care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori a fost Alexandru Nedelcu.

Alexandru Nedelcu a fost eliminat de la ”Survivor România”.  ”O să mă duc acasă la familia mea”

Alex Nedelcu a plecat acasă cu o seară înainte de semifinală și marea finală.

„Asta a fost. Ăsta a fost drumul meu. Sunt mândru de mine și sunt sigur că și cei de acasă sunt. Mi-aș fi dorit să ajung în finală. Nu știu ce să mai zic, am emoții. Mă bucur că am fost aproape de final. O să mă duc acasă la familia mea. O să îmi iau fetița și iubita în brațe, o să petrec mai mult timp cu ele. Această experiență m-a schimbat în bine”, a declarat Alex Nedelcu.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica. Ulterior, în ediția din data de 10 mai 2022 a show-ului ”Survivor România”, cel care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a părăsit competiția a fost Doru Răduță.

În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția ”Survivor România”, în data de 22 mai 2022, a fost Ștefania Ștefan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor primite de la telespectatori, cel care a părăsit concursul ”Survivor România” în data de 23 mai 2022 a fost Marian Drăgulescu. În urma confruntărilor individuale de marți, 24 mai 2022, un nou concurent a părăsit competiția din Republica Dominicană. Cea care a primit cele mai puține voturi din paretea telespectatorilor și a fost nevoită să părăsească competiția de la Pro TV a fost Oana Ciocan, care a făcut parte din echipa albastră. În urma voturilor de la telespectatori, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană în data de 29 mai 2022 a fost Blaze.

citește și...