Ana Dobrovie a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Eram sigură că o să fiu taxată”

09.02.2022, 11:19
Ana Dobrovie a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Eram sigură că o să fiu taxată”
na Dobrovie a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Eram sigură că o să fiu taxată”

Ana Dobrovie a părăsit competiția ”Survivor Româna”, în ediția din data de 8 februarie 2022. Aceasta a făcut parte din echipa Războinicilor și a fost eliminată din concurs în urma voturilor telespectatorilor. ”Eram sigură că o să fiu taxată”, a declarat Ana Dobrovie, cu ochii în lacrimi în âmomentul în care a aflat că părăsește concursul din Republica Dominicană.

În ediția din data de 7 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, echipa Războinicilor a pierdut jocul de muntate în fața echipei Faimoșilor. Astfel, componenții echipei Războinicilor au jucat jocul de imunitate individuală, care la fete a fost câștigat de Alexandra Duli și la băieți de Blaze.

În urma votului colectiv, cea care a fost nominalizată a fost Ana Dobrovie. Blaze a fost cel are l-a nominalizat direct pe Relu Pănescu, iar Alexandra Duli a propus-o spre eliminare pe Ramona Crăciunescu.

Ana Dobrovie a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Cumva am simțit”

În ediția din data de 8 februarie a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie a fost cea care a părăsit competiția ”Survivor România”. Concurenta din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrim la aflarea veștii că este eliminată din competiție.


“Cumva am simțit. Nu știu ce să zic. Eram sigură că o să fiu taxată. Sunt spontană, știu că am gura mare”, a declarat Ana Dobrovie, citată de protv.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte dn echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

citește și...