Alexandra Duli a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu am niciun regret”

27.04.2022, 11:42
Alexandra Duli a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu am niciun regret”
Alexandra Duli a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu am niciun regret”

O nouă eliminare a avut loc la concursul ”Survivor România”. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit competiția din Republica Dominicană a fost Alexandra Duli, care a făcut parte inițial din echipa Războinicilor, însă ulteior a ajuns în echipa roșie, cea a Vulturilor. ”Nu am niciun regret”, a spus concurenta la plecare.

În ediția din data de 25 aprilie 2022 a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Vulturilor, adică cea roșie, a pierdut în fața echipei Tigrilor, adică cea albastră. La consiliul de eliminare, în urma nominalizării colective, cea propusă pentru eliminarea din concurs a fost Elena Chiriac. Alex Delea, cel mai bun concurent pe traseu, a nominalizat-o pe Alexandra Duli, iar Doru Răduță, care a avut al doilea cel mai bun timp la jocul de pe traseu, l-a propus pentru eliminare pe Marian Drăgulescu.

În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

Alexandra Duli a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Îmi pare foarte rău că s-a terminat experiența, chiar dacă m-am așteptat”

Alexandra Duli a afirmat că se aștepta ca ea să fie cea care părăsește competiția.

„Știam… Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață. Și celor care m-au votat și au crezut în mine (n.r. le mulțumește). Nu știu ce să zic, îmi pare foarte rău că s-a terminat experiența, chiar dacă m-am așteptat. Nu am niciun regret, am fost eu sută la sută, guralivă, nebună. Vă iubesc pe toți. O să îmi fie dor de voi”, a declarat Alexandra Duli, potrivit click.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor.

citește și...