Trei noi concurenți propuși pentru eliminare la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia

03.05.2022, 11:21
Trei noi concurenți propuși pentru eliminare la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia
Trei noi concurenți propuși pentru eliminare la ”Survivor România”. Cine sunt aceștia

Un nou joc de imunitate a avut loc la ”Survivor România”, echiupa Tigrilor, adică cea albastră pierzând în fața echipei Vulturilor, adică cea roșie. Astfel, componenții echipei Vulturilor au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție. Cei propuși pentru a părăsi concursul sunt: Oana Ciocan, Mari Fiica și TJ Miles.

În data de 2 mai 2022, la ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate între echipa Vulturilor, cea roșie, și echipa Tigrilor, cea albastră. Cei care au ieșit învingători au fost concurenții din echipa Vulturilor.

Echipa Tigrilor a ajuns la consiliul de nominalizare, unde concurenții au trebuit să facă propuneri pentru eliminarea din competuiția care se desfășoară în republica Dominicană.

Trei noi concurenți propuși pentru eliminare la ”Survivor România”. Oana Ciocan, Mari Fica și TJ Miles, în pericol

Concurentul din echipa Tigrilor care a adus punctul pe traseu în cel mai rapid timp, în această ediție, a fost Ionuț Popa, urmat pe locul doi de Alexandru Nedelcu. Astfel, cei doi nu au putut fi nominalizați și au făcut propuneri pentru eliminare.

Ionuț Popa a nominalizat-o pentru eliminare pe Mari Fica, în timp ce Alexandru Nedelcu a propus-o pe Oana Ciocan. În urma nominalizării colecvtive, cel care a fost propus pentru eliminarea din concurs a fost TJ Miles.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli.

citește și...