Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Trei concurenți, propuși spre eliminare

10.05.2022, 11:24
Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Trei concurenți, propuși spre eliminare
Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Trei concurenți, propuși spre eliminare Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Trei concurenți, propuși spre eliminare

Echipa Vulturilor a pierdut un nou joc de imunitate la ”Survivor România”, în fața echipei Tigrilor. Concurenții din echuipa Vulturilor au fost nevoiți să facă propuneri pentru eliminarea din competiție. Trei dintre membrii echipei Vulturilor sunt în pericol de a părăsi competiția care se desfășoară în Republica Dominicană și este difuzată de Pro TV.

Echipa Vulturilor a ajuns  din nou la consiliul de nominalizare după pierderea jocului de imunitate.

Cel mai bun timp pe traseu din echipa Vulturilor l-a avut Alex Delea, care a avut dreptul să facă o nominalizare. Elena Chiriac nu a putut fi nominalizată pentru eliminare dat fiind că a rămas singura fată din  echipă.

Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Marian Drăgulescu, Blaze și Dorru Răduță, în pericol de a părăsi concursul

În urma votului colectiv, cei care au fost propuși pentru eliminarea din competiție au fost marian Drăgulescu și Doru Răduță. Blaze a fost cel de-al treilea concurent propus pentru eliminare.

„Cu toți am demonstrat că merităm să mergem mai departe în competiție. Facem față provocărilor. Cu toții am învățat lucruri noi despre noi. Iubesc acest trib al vulturilor. Am emoții. Întotdeauna n-am renunțat la luptă și mi-am dorit să merg mai departe”, a declarat Marian Drăgulescu.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu. În ediția din 12 aprilie, cea care a părăsit concursul în urma voturilor de la telespectatori a fost Mihaela Stan, din echipa Vulturilor. În urma voturilor de la telespectatori, cea care a părăsit concursul, în data de 26 aprilie 2022, a fost Alexandra Duli. În ediția din data de 3 mai a emisiunii ”Survivor România”, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor primite de la telespectatori a fost Mari Fica.

citește și...