Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Tigrilor la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare

12.04.2022, 11:33
Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Tigrilor la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare
Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Tigrilor la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare

După ce componența celor două echipe de la ”Survivor România” a fost modificată și numele acestora a fost schimbat, a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Vulturilor, adică echipa roșie, a pierdut în fața echipei Tigrilor, adică echipa albastră. Trei componenți ai echipei Vulturilor au fost propuși pentru eliminarea din competiție.

În ediția din data de 10 aprilie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Daniel Pavel, moderatorul show-ului filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV, a făcut un anunț cu totul neașteptat, care i-a luat total prin surprindere pe concurenți. Daniel Pavel a anunțat că cele două echipe aflate în concurs, Faimoșii și Războinicii, au o nouă componență, și vor purta alte nume: Tigrii și Vulturii.

După ce componența și numele echipelor au fost schimbate, în ediția din data de 11 aprilie 2022 a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Vulturilor a pierdut în fața echipei Tigrilor.

Echipa Vulturilor a pierdut jocul de imunitate în fața echipei Tigrilor la ”Survivor România”. Mihaela Stan, Alexandra Duli şi Doru Răduţă nominalizați pentru eliminare

Elena Chiriac și Blaze, din echipa Vulturilor, au fost cei care au căștigat proba de imunitate personală, astfel că au avut posibilitatea de a nominaliza pentru eliminare câte un coleg în timp ce echipa a făcut și ea o propunere pentru eliminarea din concurs. cei trei concurenți din echipa Vulturilor care au fost propuși pentru eliminare sunt: Mihaela Stan, Alexandra Duli și Doru Răduță.

În ediția de ieri a emisiunii de la Pro TV, CRBL s-a întors alături de colegii săi din noua echipă, cea a Vulturilor, însă nu are voie să intre pe traseu din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă de timp. ”Nu mă simt bine. Mi-a fost dor de toți și zilele astea mi-ați lipsit. Îmi cer scuze dacă am greșit față de vreunul dintre voi, ca om și mi se pare că m-am dus prea adânc într-o problemă fară să mă mai joc, fără sa mă mai bucur de frumusețea jocului. Survivor este un joc”, a declarat CRBL, citat de click.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. În ediția din data de 5 aprilie 2022 a emisiunii, cea care a părăsit competiția a fost Laura Giurcanu.

citește și...