Schimbare-șoc la ”Survivor România”. Au fost formate alte echipe

11.04.2022, 11:17
Schimbare-șoc la ”Survivor România”. Au fost formate alte echipe
Schimbare-șoc la ”Survivor România”. Au fost formate alte echipe

Schimbare-șoc la emisiunea ”Survivor România”, de la Pro TV. Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a făcut un anunț care a luat prin suprindere pe toată lumea. Componența celo două echipe, cea a Faimoșilor și cea a Războinicilor, a fost modificată. cele două echipe aflate în competiție concurează acum sub alte denumiri: Tigrii și Vulturii.

În ediția din data de 10 aprilie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Daniel Pavel, moderatorul show-ului filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV, a făcut un anunț cu totul neașteptat, care i-a luat total prin surprindere pe concurenți. Daniel Pavel a anunțat că cele două echipe aflate în concurs, Faimoșii și Războinicii, au o nouă componență, și vor purta alte nume: Tigrii și Vulturii.

„Mai am un anunț de făcut pentru voi, unul extrem de important. Tot ceea ce știți despre Survivor România urmează să se schimbe în această seară, aici și acum. Începând din acest moment, toată aventura care urmează o veți trăi în această formulă: Vulturii și Tigrii”, a spus Daniel Pavel, citat de click.ro.

Schimbare-șoc la ”Survivor România”. Cine face parte din noile echipe

Echipa Faimoșilor și Echipa Războinicilor au jucat un joc de volei. Elena Chiriac și Ștefania Ștefan au fost cele două concurente care au obținut cele mai bune performanțe pe traseu și care au fost desemnate să își formeze echipele. Elena Chiriac a ales ca echipa sqa să se numească Vulturii, în timp ce Ștefania Ștefan a ales numele Tigrii pentru echipa sa.


În urma jocului de volei s-a decis ca echipele formate pentru jocul de volei să concureze în aceeași formulă de acum înainte la ”Survivorr România”. Astfel, din echipa Tigrilor fac parte: Ștefania Ștefan, Ionuț Popa, Mari Fica, Relu Pănescu, TJ Miles, Oana Ciocan și Alexandru Nedelcu. Din echipa Vulturilor fac parte: Elena Chiriac, Marian Drăgulescu, Alexandra Duli, Mihaela Stan, Doru Răduță, Alex Delea și Blaze. Acestoa din urmă urmează să li se alăture și CRBL, care nu a fost prezent în ediția de duminică, 10 aprilie 2022, din cauza unor probleme medicale.

citește și...