Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Austria. ”Viața mea, la Viena, este o extensie a vieții mele în România”

19.04.2022, 13:19
Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Austria. ”Viața mea, la Viena, este o extensie a vieții mele în România”
Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Austria. ”Viața mea aici, la Viena, este o extensie a vieții mele în România”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a dat detalii despre cum este viața sa în Austria, acolo unde locuiește de mai mulți ani. ”Viața mea, la Viena, este o extensie a vieții mele în România”, a declarat ac esta. Daniel Pavel a dezvăluit și unde locuiește atunci când vine în România.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu.

Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Acesta a dat detalii despre viața sa de acolo în cadrul unui interviu pentru revista Viva. De asemenea, prezentatorul TV a explicat și unde locuiește atunci când vine în București.

Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Austria.  ”O zi din viața mea la Viena conține la un moment dat, cu siguranță, o alergare pe Donau Kanal, un braț navigabil al Dunării”

”La Viena, chestia minunată este timpul petrecut cu fiul meu și mama sa, în drumeții, călătorii culturale sau sport făcut în natură – și Austria, asemeni României, are de oferit imagini și experiențe de vis. O zi din viața mea la Viena conține la un moment dat, cu siguranță, o alergare pe Donau Kanal, un braț navigabil al Dunării, unde energia apei îmi dă o super stare de bine. Apoi, un Kipferl, versiunea locală a croissantului, și o cafea vieneză ca la carte, poate și cu o carte, la o cafenea, pe Ring, la șosea. De la fostul meu job de radio, cinci ani, unde eram într-o frenezie zilnică specifică lumii media, am rămas aproape cu câțiva dintre colegii mei internaționali, din redacțiile italiană, cehă și austriacă, cu care ies cât de des putem. Generic, viața mea aici, la Viena, este o extensie a vieții mele în România, mai ales în Transilvania, de la familiarul apelativ servus până la stabilirea unor relații de amiciție cu câțiva localnici cu care am legat prietenii trainice”, a declarat Daniel Pavel.


”La București locuiesc în casa părinților mei, unde îl mai avem pe tata și unde avem loc pentru toată familia când ne reunim. Ca fire am fost ca un melc/greier, casa mea este unde îmi este și sufletul”, a mai spus acesta.

citește și...