Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a ajuns iar la eliminare. Cine sunt cei trei nominalizați să părăsească show-ul

05.04.2022, 11:23
Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a ajuns iar la eliminare. Cine sunt cei trei nominalizați să părăsească show-ul
Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a ajuns iar la eliminare. Cine sunt cei trei nominalizați să părăsească show-ul

Echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV, a pierdut u nou joc de imunitate în fața Echipei Războinicilor. Astfel, componenții echipei Faimoșilor au fost nevoiță să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție.

După ce au pierdut un nou joc de imunitate în fața echipei Războinilor, componenții echipei Faimoșilor au ajuns la consiliul de nominalizare, un de au trebuit să facă popuneri pentu eiminarea din competiție.

Trei membri ai echipei Faimoșiloe au fost propuși pentru a părăsi concursul.

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” a ajuns iar la eliminare. Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles, în pericol să plece acasă

Laura Giurcanu a fost cea propusă de întreaga echipă a Faimoșilor pentru eliminare. Marian Drăgulescu a fost cel care a căștigat imunitatea individuală la băieți, astfel că l-a propus pentru eliminare pe CRBL.

Elena Chiriac a câștigat imunitatea individuală la fete, astfel că a decis să-l propună pe TJ Miles pentru a părăsi competiția. “Totul este despre el, am auzit tot felul de strategii despre cum el vrea să meargă mai departe, negândindu-se la echipă”, a explicat Elena Chiriac despre propunerea sa, potrivit click.ro.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor. În ediția din data de 22 martie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, cel care a fost eliminat din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu, care a primit cele mai puține voturi din partea teespectatorilor

citește și...