Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare

22.03.2022, 11:14
Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare
Echipa Faimoșilorr a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare

Echipa Faimoșilor de la ”Survivor Riomânia” a pierdut un nou joc de imunitate în fața echipeio Războinicilor. Astfel, concurenții din echipa Faimoșilor au fost nevoiți să facă nominalizări pentru eliminarea din competiția din republica Dominicană. Cei trei concurenți propuși spre eliminare sunt TJ Miles, Mari Fica și Cătălin Zmărăndescu.

În ediția de luni, 21 martie 2022 a show-ului ”Survivor România”, de la Pro TV, a avut loc un nou joc de imunitate. Concurenții din echipa Faimoșilor au fost învinși de cei din echipa Războinicilor.

Astfel, concurenții din echiipa Faimoșilor au trebuit să facă nominalizări pentru eliminarea din competiție.

Echipa Faimoșilor a pierdut jocul de imunitate la ”Survivor România”. Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au câștigat imunitatea individuală

La proba de imunitate individuală cei care s-au impus au fost Elena Chiriac la fete și Marian Drăgulescu la băieți, cei doi având astfel posibilitatea de a face nominalizări pentru eliminare. Elena Chiriac a nominalizat-o pentru eliminarea din competiție pe Mari Fica, în timp ce Marian Drăgulescu l-a propus pe Cătălin Zmărăndescu pentru a părăsi concursul din Republica Dominicană.

„Mă văd iar nevoit să aleg între a-l nominaliza pe CRBL sau pe Cătălin Zmărăndescu. Îl aleg pe Cătălin. Știu că este un om puternic, îmi doresc ca el să rămână. Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Mă înțeleg foarte bine cu fiecare, dar nu mai vreau să îl nominalizez pe CRBL tocmai ca sa nu creadă că am ceva cu el”, a explicat Marian Drăgulescu decizia sa, potrivit click.ro.


În urma votului colectiv, cel nominalizat pentru eliminarea de la ”Survivor România” a fost TJ Miles, cel care, de altfel, a fost trimis de colegii săi și pe Insula Exilului, alături de Relu Pănescu, din echipa Războinicilor.

citește și...