Echipa Războinicilor a pierdut jocul de imunitate de la ”Survivor România”. Cine sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare

08.03.2022, 12:35
Echipa Războinicilor a pierdut jocul de imunitate de la ”Survivor România”. Cine sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare
Ehipa Războinicilor a pierdut jocul de imunitate. Cine sunt cei trei concurenți propuși spre eliminare

Echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, de la Pro TV, a pierdut un nou joc de imunitate în fața rivalilor din echipa Faimoșilor. Astfel, componenții echipei Daimoșilorr au trebuit să nominalizeze trei colegi pentru eliminarea din competiția din republica Dominicană. Cei care au fost propuși pentru eliminare sunt: Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze.

În ediția din data de 7 martie 2022 a emisiunii ”Surrvivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Războinicilor a pierdut în fața echipei Faimoșilor.

Astfel, componenții echipei Războinicilor au făcut nominalizări pentru eliminare.

Echipa Războinicilor a pierdut jocul de imunitate de la ”Survivor România”. Relu, Ramona și Blaze, propuși pentru eliminarea din concurs

În urma voturilor colegilor, primul concurent din echipa Războinicilor care a fost propus pentru eliminare a fost Relu Pănescu.


Oana Ciocan a fost cea care a obținut imunitatea individuală la fete, astfel că a propus-o pentru eliminarea din competiție pe Ramona Crăciunescu.

Doru Răduță a fost cel care a obținut imunitatea individuală la băieți, în echipa Războinicilor, el propunându-l spre eliminare pe Blaze.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

citește și...