Alți doi concurenți de la ”Survivor România” au fost trimiși pe Insula Exilului. Cine sunt aceștia

21.03.2022, 12:01
Alți doi concurenți de la ”Survivor România” au fost trimiși pe Insula Exilului. Cine sunt aceștia
Alți doi concurenți de la ”Survivor România” au fost trimiși pe Insula Exilului. Cine sunt aceștia

Alți doi concurenți de la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune pro TV, au fost trimiși pe Insula Exilului în ediția de duminică, 20 martie 2022. Este vorba despre câte un component din fiecare echipă. Din echipa faimoșilor, cel trimis în exil a fost TJ Miles, iar  echipa Războinicilor l-a ales pe Relu Pănescu.

În ediția de duminică, 20 martie, a emisiunii ”Survivor România”, doi concurenți au fost trimiși în exil de colegii de echipă care au obținut cel mai9 bun timp la ocul pe traseu.

Astfel, din echipa Faimoșilor, cel care a obținut cel mai bun timp a fost Cătălin Zmărăndescu. Din echipa Războinicilor, cel mai bun timp pe traseu l-a avut Mihaela Stan. Cei doi au fost cei care au nominalizat câte un component al echipei lor care să mearegă pe Insula Exilului.

Alți doi concurenți de la ”Survivor România” au fost trimiși pe Insula Exilului: TJ Miles și Relu Pănescu

TJ Miles a fost cel desemnat de Cătălin Zmărrăndescu să plece pe Insula Exilului. „Ăsta e jocul. Nu o iau personal niciodată. Poate o să fie mai ușor pentru mine. Sunt pregătit pentru orice. Mă duc cu capul sus și sper să câștigăm imunitatea”, a declarat TJ Miles, potrivit click.ro.

Mihaela Stan l-a trimis în exil pe Relu Pănescu, aceasta fiind a treia oară când acesta este izolat de restul exchipei Războinicilor. „Nici măcar nu a ajuns să se familiarizeze cu noi. Eu sunt un perfecționist, nu pierd niciun cuvânt, niciun gest. Voi reflecta în Exil”, a spus Relu Pănescu.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la ”Survivor România”

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale.

Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult. În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. În ediția din data de 1 februarie 2022, cel care a părăsit competiția ”Survivor România” a fost Robert Niță.

În edița din data de 6 februarie 2022, a fost convocat consiliul de urgență la ”Surivor România”. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că un concurent părăsește competiția din Republica Dominicană. Este vorba despre Angela Forero Diaz, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta a suferit o accidentare, iar medicii i-au recomandat repaos total. A fost declarată inaptă de către medici și nu a mai putut să evolueze mai departe în competiție.

În ediția din data de 8 februarie 2022 a emisiunii ”Survivor România”, Ana Dobrovie, din echipa Războinicilor, a fost cea care a fost eliminată. Un alt concurent care a părăsit competiția este Radu Itu, din echipa Faimoșilor. Acesta a părăsit competiția în data de 15 februarie 2022. Elena Matei, din echipa Războinicilor, a fost eliminată din competiție în data de 22 februarie 2022. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană din cauza unor probleme medicale. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. 

Marți, 8 martie 2022, cea care a părăsit competiția, în urma voturilor de la telespectatori, a fost Ramona Crăciunescu. În ediția din 15 martie, o altă concurentă care a părăsit competiția a fost Natalia Duminică, din echipa Faimoșilor.

citește și...