VIDEO / Prin ce au trecut Cabral și Adela Popescu în Republica Domnicană. ”Urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă”

20.09.2022, 11:36
VIDEO / Prin ce au trecut Cabral și Adela Popescu în Republica Domnicană. ”Urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă”
Prin ce au trecut Cabral și Adela Popescu în Republica Domnicană

Adela Popescu, în vârstă de 35 de ani, și Cabral, în vârstă de 44 de ani, au avut parte de momente extrem de neplăcute în Republica Dominicană. Aceștia au fost surprinși de furtuna tropicală Fiona. ”Urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă”, a povestiit Cabral în mediul online.

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl prezintă alături de Cabral și care este difuzat la Pro TV. Cei doi se află în Republica Domincană alături de familiile lor.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Prin ce au trecut Cabral și Adela Popescu în Republica Domnicană.  ”A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate”

Uraganul Fiona a lovit duminică Puerto Rico, iar astăzi a cuprins și Republica Dominicană. Cabral a postat imagini cu ravagiile produse de furtuna tropicală, în imagini observându-se țigla spartă care a fost smulsă de pe acoperișul casei în care locuiește. ”Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță. Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă”, a scris Cabral în mediul online.
”Curentul e oprit de 30 de ore. Apa la fel. Dar e apă pe jos prin toată casa. Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum urlă de nebuni Tiago și Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă. Bine măcar că telefonia mobilă și netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute… probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM. Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie! (…) Să nu înțeleagă cineva că mă vait, departe de mine gândul ăsta. Ne bucurăm cu toții că suntem bine, că toți concurenții sunt bine, că din echipa de producție nu a pățit ceva rău nimeni…”, a mai spus prezentatorul TV.
Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, a postat, pe contul său de socializare, o înregistrare video cu ravagiile făcute de urganaul Fiona. ”Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico. Un zgomot și o frică cumplite. Noi… eu, Adela Popescu, Cabral , Andreea Ibacka, copiii nostri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalți. 🙏🙌”.  

citește și...