Adela Popescu a născut. Primele declarații ale vedetei după ce a devenit mamă pentru a treia oară

12.07.2021, 09:54
Adela Popescu a  născut. Primele declarații ale vedetei după ce a devenit mamă pentru a treia oară
Adela Popescu a născut. Primele declarații ale vedetei după ce a devenit mamă pentru a treia oară

Adela Popescu a născut. Vedeta și partenerul ei de viață, prezentaorul de televiziune Radu Vâlcam, au devenit părinți pentru a treia oară. Adela Popescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta a făcut primele declarații după ce a devenit din nou mămică și a dat publicității imagini cu bebelușul.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  Duminică, 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru și Andrei. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Adela Popescu a născut. ”Face mai mult ca zece fetițe”

Pe contul său de socializare, Adela Popescu a anunțat cvă a devenit mămică pentru a treia oară. Vedeta a dat publicității și imagini cu bebelușul. ”Uraaaaa! ???? S-a infaptuit!  Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore.  Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa.  Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. ❤️ Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc!  Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, este mesajul transmis de Adela Popescu.

La rându său, Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, a scris în mediul online: ”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️”.

Adela Popescu, o familie fericită alături de Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu foarte frumos și foarte unit. În mediul online, Adela Popescu a vorbit recent despre partenerul ei de viață.”Nu e deloc un barbat romantic. In sensul clasic. Sau, poate e, dar nu ii plac cliseele. Sau, poate e timid si fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, ca nu prea stie ce sa faca cu ele. ? Nu isi aminteste ziua nuntii. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o saptamana inainte, fara vreun ambalaj special sau felicitare. Sunt sanse sa uite si de flori. Nu ma “scalda” in complimente. Nu imi spune zilnic “te iubesc”. Nu imi spune “femeia mea”. Nu m-a asteptat niciodata cu lumanari si cada plina cu petale de trandafiri. Nu ma mangaie in somn. ?”, a spus vedeta.

”Imi aduce cirese si pepene cand vine de la alergat. In fiecare zi! Cand nu e sezon, cafea si paine calda. Imi lasa intotdeaua ultima bucatica de mancare din farfuria lui, asta dupa ce eu am terminat deja tot ce era in a mea. Imi gateste ce stie ca imi place. Uneori, ma duce cu masina doar “ca sa mai stam si noi de vorba”. Cand mananca usturoi doarme in alta camera”, a completat ea.

citește și...