FOTO / Soția lui Cabral face senzație pe plajă. Are ce arăta!

23.07.2020, 13:39
FOTO / Soția lui Cabral face senzație pe plajă. Are ce arăta!
FOTO / Soția lui Cabral face senzație pe plajă. Are ce arăta!

Andreea Ibacka, soția prezentatorului de televiziune Cabral, este o apariție de senzație pe plajă. Blonda are o siluetă trasă prin inel și arată de excepție în costum de baie.

Andreea Ibacka a postat în mediul online, câteva fotografii de la plajă. În imagini, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cabral apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o bucată, care îi pune foarte bine în valoare silueta impecabilă.

Actrița este într-o formă fizică de invidiat și atrage imediat atenția cu formele sale aproape perfecte. Costumul de baie, cu un decolteu adânc în partea din față îi scoate în evidență decolteul apetisant.  Vedeta are cu ce să se laude din punct de vedere fizic. Chiar dacă a trecut printr-o naștere, Andreea Ibacka trece cu brio proba costumului de baie.

Ce spune despre viața de mămică

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani.

Andreea Ibacka a vorbit, într-un interviu, despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică.

“Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului”, a declarat soția lui Cabral.

Cabral a mai fost căsătorit cu Luana

Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

”Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci”, spunea Luana despre Cabral.

citește și...