Cabral, despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”N-aș participa la așa ceva niciodată”

14.08.2022, 14:24
Cabral, despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”N-aș participa la așa ceva niciodată”
Cabral, despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cabral, în vârstă de 44 de ani, este cel care, alături de Adela Popescu, prezintă show-ul de televiziune ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va fi difuzat în curând la postul de televiziune Pro TV. Cabtal a mărturisit că nu ar participa la o astfel de emisiune în calitate de concurent. ”N-aș participa la așa ceva niciodată”, a spus el.

Cabral a vorbit, pentru adevărul.ro, despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care o moderează alături de Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV.

Întrebat cum se completează cu Adela Popescu, Cabral a explicat: ”Eu nu prea am ce să pun la bătaie, doar mă plimb pe-aci, găină fără cap. Adela este însă foarte bună, un coechipier de nota 10, s-a integrat perfect în proiect şi pare că-i şi place!”.

Cabral, despre emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Trebuie să fii supărat tare de tot pe tine ca să te pedepseşti aşa”

În cadrul aceluiași interviu, Cabral a mărturisit că nu ar participa la eru show precum ”Sunt celebru, scoate-mă de aici: ”N-aş participa la aşa ceva niciodată! Trebuie să fii supărat tare de tot pe tine ca să te pedepseşti aşa. Sigur, ai noştri au venit ca să-şi dovedească faptul că pot trece peste propriile frici”.

Întrebat dacă are vreun favorit în competiția respectivă, Cabral a declarat: ”Eu îi aplaud pe toţi, faptul că reuşesc să treacă peste toate nenorocirile şi să mai şi râdă după. E un semn de mare putere. Dar dacă mă pici cu ceară îţi spun că până acum Cornel Palade este cel mai delicios din tabără”.

Ce vedete participă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea de a paticipa la emisiunea care va fi difuzată în cuând de Pro TV.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cadrul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

citește și...