Cabral a anunțat cum îl cheamă pe fiul său. ”Voi îl știți drept Leagăn”

28.12.2021, 15:09
Cabral a anunțat cum îl cheamă pe fiul său. ”Voi îl știți drept Leagăn”
Cabral a anunțat cum îl cheamă pe fiul său. ”Voi îl știți drept Leagăn”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețelul său. ”Voi îl știți drept Leagăn”, a spus el. Soția lui Cabral, actrița Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, a născut la începutul lunii octombrie a acestui an. Cei doi mai au împreună o fetiță care se numește Namiko.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat acum care va fi numele de botez al fiului său.

Cabral a anunțat cum îl cheamă pe fiul său. ”Al treilea… e Tiago”

Prezentatorul de televiziune a dezvăluit, pe contul său de socializare că băiețelul său se va numi oficial, în acte, Tiago.

”Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago. Mă rog, voi îl știți drept Leagăn. ??Sper că și voi sunteți bine pe-acolo pe unde sunteți. ?❤️”, a spus Cabral.

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta a povestit că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a o întreba pe ea despre acest lucru.

„Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

citește și...