FOTO / Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic

08.05.2022, 11:48
FOTO / Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic
FOTO / Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic

Eveniment mare în familia Adelei Popescu, în vârstră de 35 de ani, și a lui Radu Vâlcan, în vârstă de 45 de ani. În acest weekend, cei doi l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. La petrecere au participat numeroase vedete, printre acestea numărându-se Irina și Răzvan Fodor, dar și Mihai Morar și partenera sa de viață.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.

Sâmbătă, 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic. Eveniment în aer liber și invitați unul și unul

Evenimentul a fost amenajat în curtea unui restaurant, în aer liber. Printre vedetele care au participat la ceremonie s-au numărat Laura Cosoi, Dana Rogoz, Irina și Răzvan Fodor,  Mihai Morar și soția sa, dar și Ruxandra Ion.

Familia Morar nu merge la obligații, doar la prieteni, precum frații. Adela Popescu, Radu Vâlcan, să-l creșteți în dragoste pe Adrian. ❤️❤️❤️, a scris Mihai Morar în mediul online.

”Azi sărbătorim botezul celui mai mic dintre cei trei purceluși, cum îi place Adelei să îi alinte😍 😂Să fiți fericiți și sănătoși cu toții, dragii noștri!❤️❤️❤️ @adela_popescu @raduvalcan @razvan_fodor”, a transmis Irina Fodor pe contul său de socializare.

Ce a declarat Radu Vâlcan despre familia sa

Radu Vâlcan a vorbit despre familia sa. Acesta a dezvăluit, pentru catine.ro, cum este în rolul de tătic, dar a făcut declarații și despre cea care îi este parteneră de viață. Despre cum este viața de tătic și cum se descurcă în acest rol, Radu Vâlcan a spus: ”Ești în priză în fiecare zi și te ține într-o stare permanentă de agitație. Tot ce faci ține de copii… Sunt destul de stresat. Am momente când sunt puțin paranoic. Sunt mai degrabă un tată stresat decât unul mega relaxat. Nicio relaxare dusă la extrem nu e bună”.

Întrebat pentru ce i-ar mulțumi soției sale Adela Popescu, Radu Vâlcan a răspuns: ”Pentru cei trei copii, evident că și asta. I-aș mulțumi pentru faptul că mi-a adus liniște în viață, că datorită ei am devenit un tip responsabil. Am învățat ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea față de familie, față de cuibul tău, de copii. Îi mulțumesc că mă înțelege și mă acceptă așa cum sunt. Că i se face dor de mine când sunt plecat”.

Prezentatorul TV a dezvăluit și ce l-a atras la cea care îi este parteneră de viață: ”Adela este o persoană foarte matură. Maturitatea m-a atras foarte mult la ea. M-a atras zâmbetul, ea are un râs și un zâmbet molipsitoare. Știa să umple cu prezența ei o cameră complet monotonă. Nu mai vorbim de talent și așa mai departe”.

citește și...