Adela Popescu a anulat botezul fiului ei. Vedeta este infectată cu COVID-19

11.09.2021, 14:14
Adela Popescu a anulat botezul fiului ei. Vedeta este infectată cu COVID-19
Adela Popescu a anulat botezul fiului ei. Vedeta este infectată cu COVID-19

Adela Popescu, în vârstă de 34 de ani, se pregătea să-și creștineze fiul cel mic în data de 10 septembrie, însă evenimentul a fost anulat după ce prezentatoarea de televiziune a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta se află în carantină. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan și are trei copii.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei.Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregăteau de botezul celui de-al treilea băiețel al lor, însă evenimentul a fost anulat după ce Adela Popescu s-a infectat cu COVID-19.  În data de 10 septembrie, vedeta programase să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian.

“Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, Ivona ne-a trimis asta”, a scris Adela Popescu în dreptul unei fotografii cu o jucărie primită cadou pentru cel mic de o prietenă, notează click.ro. Adela Popescu se află în carantină și s-a autoizolat pentru două săptămâni.

Adela Popescu a anulat botezul fiului ei. Ce a declarat după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Zilele trecute, Adela Popescu a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Prezentatoarea de la Pro TV a făcut anunțul în direct, intervenind prin skype în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă… Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a spus Adela Popescu.

citește și...