Adela Popescu, despre rolul de mămică. ”Este o provocare, clar”

20.07.2020, 11:04
Adela Popescu, despre rolul de mămică. ”Este o provocare, clar”
Adela Popescu, despre rolul de mămică. ”Este o provocare, clar”

Vedeta de televiziune Adela Popescu a explicat cum este viața de mămică pentru ea. Aceasta are doi băieți.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. Prezentatoarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro Tv, a explicat ce înseamnă pentru ea viața de mămică și cum se descurcă cu cei doi băieți.

”Este o provocare, clar. Aș putea spune că era mai ușor înainte, dar nu era la fel de frumos. Sunt foarte veseli amândoi și asta mă face și pe mine să am o stare bună, în ciuda oboselii. Este foarte frumos și pentru că sunt foarte diferiți: Alexandru vorbește foarte mult, iubește tot ce ține de artă – să i se citească, să învețe cântecele -, în schimb lui Andrei îi place să danseze”, a povestit Adela Popescu pentru revista Viva.

Vedeta a expplicat și cum se înțeleg micuții între ei.

”Când sunt amândoi acasă, mai apar momente de agitație: se ceartă pe jucării, Andrei își cere drepturile, îl mai mușcă! Însă ce e foarte frumos, e cum se apără Alexandru, care îi spune: ”Lasă-mă, micuțule bebeluș, în pace”. Dacă suntem în afara casei și vreun alt copil ridică tonul la Andrei sau îi ia mașinuța, imediat Alexandru îi ia apărerea și îi spune: ”Te rog să te porți frumos cu frățiorul meu mai mic”… mor de drag când îl aud”, a declarat prezentatoarea TV.

Motivul pentru care nu-și expune excesiv copiii în mediul online

Adela Popescu a dezvăluit și care este motivul pentru care nu-și expune cei doi copii foarte des pe rețelele de socializare.

”Nu ne este teamă de energia care s-ar abate asupra lor sau de faptul că sunt prea mici și nu ar fi de acord să apară pe rețelele de socializare. Pur și simplu, este ceva ce simțim și eu și Radu. Nu a venit din ceva ce putem verbaliza, dar nu simțim că este cazul să îi arătăm mai mult. Nu cred că este greșit să postezi poze cu cei mici, dar așa suntem noi”, a afirmat aceasta.

citește și...