Prima fotografie cu băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka. ”Uitasem cât sunt de mici”

10.10.2021, 14:11
Prima fotografie cu băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka. ”Uitasem cât sunt de mici”
Prima fotografie cu băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka. ”Uitasem cât sunt de mici”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 43 de ani, a dat publicității, pe contul lui de pe o rețea de socializare, prima fotografie cu băiețelul său. Soția lui Cabral, actrița Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani, a născut la începutul acestei luni. Cei doi mai au împreună o fetiță care se numește Namiko.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a postat în mediul online prima fotografie cu fiul său și al Andreei Ibacka.

Prima fotografie cu băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka. ”Gata, acasă”

”Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…”, a scris Cabral în dreptul fotografiei în care apare cu băiețelul său în brațe.


”Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși (…) Bebe este incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a transmis Andreea Ibacka pe rețelele de socializare după ce a născut.

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta a povestit că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a o întreba pe ea despre acest lucru.

„Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

citește și...