Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. A dat vestea în direct la TV

08.01.2021, 12:21
Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. A dat vestea în direct la TV
Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară. A dat vestea în direct la TV

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta a dat vestea cea mare în direct la TV.

Bucurie mare în familia Adelei Popescu. Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, a dat vestea la TV.

„Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: ”Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte”. Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a declarat Adela Popescu, potrivit click.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei doi fii ai lor s-au mutat într-o nouă locuință. Mutarea a avut loc pe 24 decembrie.

„Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie”, a dezvăluit Adela Popescu în mediul online.

E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică. Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam. Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor [aproape de ei]. În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar”, a mai spus vedeta, potrivit revistei Unica.

 

citește și...