Adela Popescu, cu bona după ea în Republica Dominicană. ”A venit la zece zile după ce am ajuns”

16.08.2022, 15:18
Adela Popescu, cu bona după ea în Republica Dominicană. ”A venit la zece zile după ce am ajuns”
Adela Popescu, cu bona după ea în Republica Dominicană

Adela Popescu, în vâstă de 35 de ani, se află în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la Pro TV, împreună cu toată familia sa. Ba mai mult decât atât, vedeta este însoțită și de bonă, care are grijă de fiul cel mic al acesteia.”A venit la zece zile după ce am ajuns”, a spus Adela Popescu.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică.  În data de 11 iulie 2021, vedeta a născut cel de-al treilea copil, un băiețel, care a primit numele Adrian. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care mai are doi copii. – Alexandru și Andrei. În data de 7 mai 2022, Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor cel mic, Adrian. Inițial, botezul celui de-al treilea băiețel al cuplului trebuia să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut, însă familia s-a infectat atunci cu COVID-19, astfel că evenimentul a fost amânat.

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care îl preezintă alături de Cabral și care urmează să fie difuzat în curând la Pro TV. Vedeta nu se află singură în Republica Dominicană, ci este însoțită de familia sa, dar și de bonă.

Adela Popescu, cu bona după ea în Republica Dominicană. ”Avem nevoie de ajutor special cu cel mic”

”Este și bona noastră din România aici, a venit la zece zile după ce am ajuns. Avem nevoie de ajutor special cu cel mic, ea se ocupă de el. În felul acesta are și Radu mai multă libertate cu băieții, să plece, să viziteze”, a declarat Adela Popescu pentru click.ro.

Întrebată dacă ar fi acceptat propunerea de a prezenta show-ul respectiv dacă nu ar fi putut fi însoțită de familia sa, vedeta a răspuns: ”Nu știu cum ar fi fost altfel, important e că suntem toți aici și atât. Nu știu cum ar fi fost dacă nu s-ar fi putut, țînând cont că filmările se întind pe o perioadă destul de mare, probabil că nu aș fi venit. (…) Pentru băieți este mai mult o vacanță, pentru mine nu. Muncim foarte mult, în fiecare zi, mai prindem niște dimineți libere, iar imediat după ce am ajuns am reușit să mergem la plajă câteva zile. Băieții sunt foarte fericiți, înoată, se bronzează, se distrează, sunt foarte bine”.

Ce vedete participă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea de a paticipa la emisiunea care va fi difuzată în cuând de Pro TV.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cadrul show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care urmează să fie difuzat în curând de postul de televiziune Pro TV. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

citește și...