Sânziana Buruiană a descris-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună

11.09.2022, 14:12
Sânziana Buruiană a descris-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună
Sânziana Buruiană a descrris-o pe Banca Drăgușanu

Sânziana Buruiană a făcut o caracterizare a Biancăi Drăgușanu. Voluptuoasa blondă nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu. Totul s-a întâmplat în cadrul rubricii sosurilo iuți din cadrul emisiunii ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Sînziana Buruiană a participat la rubrica sosurilor iuți din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.  Printre altele, aceasta a fost pusă să răspundă la o întrebare legată de Bianca Drăgușanu. Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune. De curând, Sânziana Buruiană a dezvăluit că de peste șase ani continuă să alăpteze. Blonda a declarat că vrea să se intereseze la reprezentanții Guinness Book care este recordul în acest sens.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.

Sânziana Buruiană a descris-o pe Bianca Drăgușanu. ”În anumite momente falsă”

La emisiunea moederată de Cătălin Măruță, Sânziana Buruiană i-a făcut o descriere Biancăi Drăgușanu.


Blonda a spus despre Bianca Drăgușanu că este “narcisistă, în anumite momente falsă, mi se pare că în anumite situații știrile sunt un pic fabricate”.

citește și...