Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație amoroasă! Imaginile care demonstrează că formează un cuplu

14.01.2021, 11:26
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație amoroasă! Imaginile care demonstrează că formează un cuplu
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație amoroasă! Imaginile care demonstrează că formează un cuplu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație amoroasă, deși au tot încercat să-și ascundă povestea de iubire. Cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar imaginile prezentate de Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, nu mai au nevoie de nicio descriere. 

Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău! Atât vedeta, cât și soțul Claudiei Pătrășcanu, au negat vehement că sunt împreună, dar vacanța petrecută în Maldive i-a cam dat de gol.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cel mai nou cuplu din showbiz!

În plus, cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre pe aeroportul din Male, în timp ce așteptau îmbrățișați îmbarcarea în aeronava care urma să-i ducă înapoi în România.

Cancan.ro a dat publicității imagini explicite cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care păreau mai fericiți ca niciodată. După cum se poate vedea în fotografia de mai jos, soțul Claudiei Pătrășcanu și-a pus mâinile pe umerii ei Biancăi, pentru a o face să se simtă protejată. Mai mult de atât, blondina părea relaxată și liniștită în preajma noului ei partener.

Bianca Drăguşanu, acuzată că-i cheltuie banii lui Bădălău

În prezent, Gabi Bădălău se află în proces de divorț cu mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu. După ce a văzut imaginile cu Bianca și actualul ei soț în Dubai, solista a luat foc.

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca Drăguşanu că i-ar fi cheltuit banii lui Bădălău, însă reacția vedetei nu a întârziat să apară. Blondina a mărturisit că nu are nevoie de un bărbat pentru a merge la shopping și că este în stare să se întrețină singură.

Problemele pe care le are cu familia și copiii nu sunt de când mă cunoaște pe mine. Faptul că eu sunt acuzată de anumite lucruri mi se pare total nepotrivit, aberant și nepotrivit. Eu sunt de două săptămâni în Dubai pe banii mei, nu pe banii altora. Îmi plătesc singură tot.

Nu știu de unde speculațiile că mi se plătesc lucruri? Eu mi-am făcut cumpărăturile pe banii mei aici, nu pe banii altor persoane. Eu îmi cumpăr totul singură, muncesc pentru asta, am o afacere pusă pe picioare de ani buni din care mă susțin, toată lumea știe lucrul ăsta. Eu nu am nevoie de un bărbat ca să mă susțin financiar’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

citește și...