Dezvăluirile Biancăi Drăgușanu despre Victor Slav. ‘Este parte din familie. Poate să vină la masă cu iubita sa’

02.12.2020, 14:26
Dezvăluirile Biancăi Drăgușanu despre Victor Slav. 'Este parte din familie. Poate să vină la masă cu iubita sa'
Dezvăluirile Biancăi Drăgușanu despre Victor Slav. 'Este parte din familie. Poate să vină la masă cu iubita sa'

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu primul ei soț, Victor Slav. Cei doi au divorțat în urmă cu mai bine de trei ani, dar au rămas relații bune de dragul fiicei lor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt părinți model pentru fata lor, Sofia. El și blondina au divorțat de comun acord în 2014, la notar. La scurt timp s-au împăcat, însă relația lor nu a mai durat mult. În 2018 au decis să meargă pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu o acceptă pe iubita lui Victor Slav

Fosta prezentatoare tv a mărturisit recent că acceptă fără probleme relația tatălui fiicei sale cu o altă femeie.

Vedeta a recunoscut că Victor Slav este binevenit mereu la toate mesele în familie. Mai mult de atât, Bianca nu are nimic de comentat dacă fostul soț vine la braț cu noua iubită.

‘Bineînțeles că este și Victor este invitat la masa de 1 Decembrie, a fost mereu invitat, este parte din familie. Poate să vină cu cine dorește el, cu iubita sa, la noi nu sunt probleme de genul. Noi suntem în relații ok, Sofia este cea mai importantă și totul se întâmplă civilizat, nu avem remușcări, absolut nimic. Acum, să vedem cum stăm cu timpul’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.ro.

Victor Slav, fericit alături de noua parteneră

În urmă cu o săptămână, Victor Slav mărturisea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa. Cei doi sunt împreună de un an și patru luni.

‘Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă. Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se așeze pe un făgaș normal. Nu sunt genul de persoană care să își etalez totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații’, a spus Victor la PRO TV.
citește și...