Bianca Drăgușanu, declarații categorice despre Cătălin Botezatu. ”Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”

23.03.2022, 17:13
Bianca Drăgușanu, declarații categorice despre Cătălin Botezatu. ”Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”
Bianca Drăgușanu, declarații uluitoare despre Cătălin Botezatu. ”Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarațioi despre creatorrul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, după ce acesta din urrmă a spus despre ea că este creația lui și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. ””Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”, a spus Bianca Drăgușanu despre fostul ei iubit.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

În urmă cu ani, Bianca Drăgușanu a trăit o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o cunoscută.  Recent, Cătălin Botezatu a făcut declarații, pentru wowbiz.ro, despre fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu. Acesta a spus despre Bianca Drăgușanu că este creația lui și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Acum, Bianca Drăgușanu a vorbit și ea despre celebrul designer.

Bianca Drăgușanu, declarații categorice despre Cătălin Botezatu. ”Este un om pe care eu o să îl am la suflet toată viața mea”

”Cătălin, în ochii mei, este la fel, neschimbat, același bărbat fermecător, deștept, frumos… E clar că avem un respect și niște sentimente frumoase unul față de celălalt și cred că asta fac oamenii inteligenți. Știu că mă iubește, că mereu face asta, îmi ia apărarea în fața haterilor. Este un om pe care eu o să îl am la suflet toată viața mea, pe care o să îl iubesc, care o să fie important pentru mine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.


”Eu mereu am ținut cont de sfaturile lui și evoluția mea se vede. Este un om foarte atent la detalii, pentru că detaliile fac diferența. Mereu îl voi vedea un om valoros. Dacă ar fi să fac top 10 bărbați din țara asta, el ar fi pe primul loc. Omul este super tare, se îmbracă super bine, vorbește frumos, corect gramatical, este genul de om de la care ai mereu ce învăța. Este top of the top. Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze pe Cătălin, ca bărbat, ca orice vrei”, a completat vedeta.

citește și...